sâmbătă, 28 iulie 2012

Start la Campania “Impreună pentru un mediu curat” campanie de colectare selectivă a deșeurilor de echipamente electrice și electronice – ediție 2012


S.C. URBAN SERV S.A. Botoșani, în parteneriat cu Primăria Municipiului Botoșani, Asociația ECOTIC și A.P.M. Botoșani, vine în întâmpinarea dumneavoastră și vă ajută să predați echipamentele electronice uzate sau învechite.
Campania de colectare se va desfășura începând cu data de 25 iulie 2012 respectând programul punctelor fixe de precolectare instalete in municipiul Botoșani.
Colectarea de la populațiea municipiului se va face direct prin punctele de colectare:
  •   Punct 1. Asociația de proprietari nr. 27 aleea Curcubeului – Program Luni și Joi 09:00-16:00
  •   Punct 2. Asociația de proprietari nr. 36 str. Aprodu Purice (zona gară, în spatele magazinului Util) – Program Marți 09:00-16:00 și Vineri 09:00-13:30
  •   Punct 3. Asociația de proprietari nr. 63 str Independenței (zona Serconf) – Program Miercuri 09:00-16:00
• Preluarea de la domiciliul solicitantului se va face în cazuri excepționale (persoane în incapacitate de a se deplasa la punctele de colectare, aparatura electrocasnică greu de transportat)
• Colectarea din zona locuitorilor la case se va face după programul de colectare selectivă a deșeurilor reciclabile
• Colectarea de la agenți economici și instituții se va face pe baza solicitării telefonice la dispeceratul S.C. URBAN SERV S.A. Botoșani cu respectarea programului de colectare și transport
Campania de colectare a DEEE-urilor, “Impreună pentru un mediu curat” își propune să informeze despre riscurile asupra sănătății omului și a mediului pe care le generează deținerea de DEEE-uri în locuințe, sediile instituțiilor publice, operatori economici, în vederea protecției mediului și revalorificării resurselor.
Este deopotrivă o campanie de informare, conștientizare și de colectare selectivă a DEEE-urilor, cu scopul ca deținătorii de astfel de deșeuri să înțeleagă că depozitate necorespunzător DEEE-urile se transformă în timp în deșeuri periculoase ce atentează la sănătatea oamenilor și a mediului înconjurător și blochează resurse importante de materie primă necesară realizării unor noi produse.
Campania se adresează atât persoanelor fizice cât și celor juridice, oferind posibilitatea preluării cu TITLUL GRATUIT a DEEE-urilor.
Apelați S.C. URBAN SERV S.A. Botoșani la numărul de telefon 0231517007 sau 0747081027 și noi vă stăm la dispoziție.
tel. informatii Andrei-Iulian Ciubotaru - 0741368169
Pozitionarea Punctelor de colectare  (click pt marire)






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu