miercuri, 6 aprilie 2016

Datoria lor față de noi.

Dragi prieteni,

Așa cum am declarat de multe ori, consider că este momentul schimbării atitudinii față de tot ceea ce ne înconjoară. Avem nevoie de schimbări în politică, în administrație, în viețile noastre. Suntem mințiți de 26 de ani de aceiași oameni îmbrăcați elegant, dar fără scrupule. Tot ceeea ce este moral față de comunitatea noastră a dispărut odată cu faptele lor de corupție, toate mutările și jocurile lor politice nu au adus decât pierderi și disconfort  pentru oameni. Candidați cercetați de D.N.A. au curajul să ne ceară votul pentru echipa lor îmbătrânită ce vor să rămână în consiliile locale și județene contrar promisiunilor lor de schimbare și întinerire a clasei politice și candidați care au băgat pe gâtul botoșanenilor datorii enorme iar mai noi, asfaltează străzi asfaltate.
Doamnelor și domnilor, NU AU RUȘINE!

Generații întregi se plâng de faptul că nu sunt luați în seamă la angajăre pentru că nu au o anumită culoare politică, generații întregi suferă din cauza oamenilor ce au implementat în minte atitudinea dictatorială, ce nu vor să lase locul tinerilor, tineri ce au nevoie de locuri de muncă pentru a supravețui;  Ex. Asociațiile de proprietari din Botoșani sunt conduse de pensionari veniți din diverse structuri, oameni ce țin cu dinții de scaunelul cu salariu bun, care, pe lângă pensie se regăsesc și pe listele de consilii locale ale PNL ului. Tinerii absolvenți de Facultate  lucrează la xerox-uri sau fast-food.

Domnilor politicieni, aveți o datorie fața de noi, față de copii județului, aici ii excludem pe ai dumneavoastră pe care știm ca ați avut grijă sa-i plasați unde ați știut mai bine prin jongleriile bine cunoscute. Datorie morală față de viitorul nostru, al țărișoarei noastre care este părăsită de fiii ei, tot din cauza voastră. Este evident că  de interesele voastre atârnă politica persoanelor din partid care nu au legătură cu dezvoltarea județului, având în vedere că sunt cercetați penal ce vor al 3-lea mandat.

Care datorie? Păi să începem cu FSN-PDSR-PSD, omul din această formațiune neocomunistă care până mai ieri era în conducerea partidului, Ion Iliescu, nu a suportat Fenomenul Piața Revoluției din capitală, apoi a felicitat monștrii aduși pentru a macelări tinerii ce iși doreau ca nomenclatura comunistă să dispară; De ce? Pentru a păstra puterea mult dorită, pentru a vinde ce au clădit alții. Tinerii din ziua de azi, cei cărora încă le pasă  de ceea ce s-a întâmplat în acele zile dar și cei care nici nu știu de acele evenimente, au de suferit. De aici a plecat cancerul care încă domină.

Următoarea parte a datoriei față de copiii poporului vine odată cu faptul ca nu din multe guverne au lipsit reprezentanții magiarilor, nici în guvernul din perioada Emil Constantinescu, maghiari puși în ministere precum cultura, sănatatea, educația, ministere de bază pentru un stat, pentru păstrarea identității naționale, au fost sabotate de unguri.

Ceea ce este cel mai trist este că atitudinea dictatorială nu a dispărut nici cu ultimii doi președinți. Băsescu a taiat din salarii și pensii fără a întreba de popor. Iohanis aduce refugiați fără a întreba de popor (grecii au facut referendum pe tema reducerii salariilor). Unde este libertatea noastră de exprimare? Șansa noastră de exprimare? De ce să nu decidem noi pentru noi? Fie bun, fie rău, știu sigur că noi am ținut piept sute de ani invaziilor, iar acum vine un mut de la Sibiu cu băiatul trmis de UE, să taie și să spânzure. Musulmanii nu sunt o metodă de creștere demografică.

Datoria asta o vom plăti tot noi, o plătim pentru că știm clar că intențiile voastre nu sunt în interesul nostru, a oamenilor care vă votează. O plătim prin faptul că NU VOM MAI VOTA PARTIDELE ULTIMILOR 26 DE ANI! PNL, PSD, PMP.

Cu respect,
Andrei-Iulian Ciubotaru

https://www.youtube.com/watch?v=f-wcMfGdMow

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu