vineri, 18 februarie 2011

Mircea Dinescu a prezentat la Iasi "Femeile din secolul trecut"

Poetul si jurnalistul Mircea Dinescu a lansat la Iasi cel mai recent volum al sau, "Femeile din secolul trecut". Evenimentul a avut loc miercuri, 19 ianuarie, in sala mare a Ateneului Tatarasi, la ora 17:30. Mircea Dinescu a sustinut, de asemenea, un recital de muzica pe versurile sale si a prezentat citeva din sortimentele de vin produse in podgoria proprie. Sticlele de vin au fost etichetate cu poezii.

Dinescu... mie imi pace de el ca e omul care a stiut in ce studio al televiziunii sa fie la momentul potrivit (ii multumim pentru implicare si curaj) si a avut noroc
sa i se ceara, sa mimeze putin faptul ca el e cu treaba pe acolo... Eu gestul il consider noroc pt ca pe atunci nu se practica asa ceva... Sa faci ceva doar ca sa lasi impresia sau sa duci omul in eroare... sau sa ii ascunzi realitatea... sau sa faci ceva doar de fatada... sa manipulezi sau sa TE FACI CA LUCREZI ... Un norocos domle' ... putin au avut ocazia sa minta pana atunci.
Nu ma asteptam pe vremea revolutiei ce a dat jos regimul Ceausescu sa il gasim pe Dinescu in unul din studiourile TVR strigand "Victorie"... imi amintesc perfect (mint putin...sunt nascut in '88 dar ma uit pe youtube :D) acele strigate ale mutimii cu drapelul in maini din spatele unui birou la care Mircea... se facea ca lucra pt marea multime de romani care mai mult sau mai putin nu avea ce manca... :) rima!!!

Nu e grea treaba asta cu poeziile :-?

Ma bucur ca l-am revazut pe marele poet Mircea Dinescu in actiune, de fapt nu ma bucur, mai mult ma mandresc ca am avut ocazia sa il revad in actiune.

Iar acu... Ce am vazut eu puteti vedea si voi :D (doar ca eu am vazut live...mult mai fain)


Mircea Dinescu
Încărcat de rasarit_de_zori. - See more comedy videos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu