vineri, 9 iulie 2010

Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Iasi anunta reducerea taxei de admitere pentru tinerii afectati de inundatii

Candidaţii la admitere care vin din localitaţile ce au avut de suferit în urma inundaţiilor vor beneficia de o reducere a taxei de înscriere la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Iasi, iar în perioada înscrierilor la admitere, tinerii vor avea posibilitatea de a fi cazaţi gratis o noapte în cămin. Acestea sunt deciziile luate de reprezentanţii Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară “Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi în şedinţa Biroului Senat de marti. Concret, s-a decis reducerea cu 50 la sută a taxei de înscriere la admitere, acesta ajungând la valoarea de 75 lei, în loc de 150 lei. Cazarea va fi asigurată gratis într-o cameră de cămin pentru cei care vin din localităţile vizate şi care nu pot ajunge acasă în timp util. Pe lista localităţilor care au avut de suferit de pe urma inundaţiilor se află şapte judeţe cu 42 de localităţi. Dintre aceste amintim Dorneşti, Marginea, Vatra Moldoviţei, Broscăuţi, Dorohoi, Pădureni, Şendriceni, Trestiana, Doljeşti, Tămăşeni, Bistriţa, Săuceşti, Livezi, Valea Seacă, Lespezi şi Mirceşti. Reducerea taxei şi cazarea gratuita în cămin vor fi făcute în baza actului de identitate al candidatului la admitere şi a legitimaţiei de înscriere. Perioada de înscriere la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Iaşi este cuprinsă între 15 şi 25 iulie. Admiterea candidaţilor se face pe baza concursului de dosare unde media la bacalaureat are o proporţie de 25 la sută, iar cea a anilor de liceu de 75 la sută.

Un comentariu:

 1. buna!
  e ok ce faceti voi
  mai hai sa va spun eu o poveste cu ,,sinistrati" vreti?
  acu 2 ani -un sat al comunei SAUCESTI
  inundatii ,apa creste, oameni distrusi etc
  masurii -.....a uitasem primarie portocalie
  no fi atent la ce se intampla
  tariceanu acorda bani ptr refacerea caselor
  primaru imparte banii ,,,,,dar cum
  caz real......tinete bine
  citez din marturia verbala a colegului meu de munca
  ,,......la mine o intrat apa de 2 degete in curte dar primaru o zis ca sa nu fiu prost ca mi face casa noua ,si sa iau o pompa si sa ud pereti pana cade chirpiciu si se rezolva......."
  si asa sa facut cu casa ce nu visa,combina frigorifica,plasma si altele
  si acum, e aceiasi primar,aceiasi consilieri si aceiasi apa
  doar ca bani vin de la basescu
  asa ca va rog !
  mi e scarba si mila in acelasi timp
  as pune mana pe o pusca

  RăspundețiȘtergere